CSS-kod för mörkt tema på ASS genom ex. Stylus

Allt mellan himmel och jord som inte rör airsoft direkt. Keep it clean.
User avatar
Stag
Posts: 695
Joined: 14 May 2012, 13:46
Played Since: 2009
Location: Hallstahammar

CSS-kod för mörkt tema på ASS genom ex. Stylus

Postby Stag » 11 October 2018, 00:39

Tjo forumet!

Osäker om jag skulle lägga detta här eller någon annanstans.. Admin får gärna flytta det om det passar bättre på annan plats.

Jag vill börja med att säga att jag _inte_ är webutvecklare. All kod är således _mycket_ ful och ni som är webutvecklare bör troligtvis göra detta med förbundna ögon. Ni har blivit varnade! (Om någon som vet bättre än mig vill rensa upp det eller göra en bättre försök är ni mycket välkomna :) )

Ytterligare en disclaimer; Jag byggde detta för mig själv, men tänkte att jag skulle dela med mig av det. Modifiera som ni vill, eller be om hjälp om det är någon specifik yta ni vill ändra färgen på. Mörka teman är definitivt inte för alla. För mig är det funktion före skönhet då jag får ont i ögonen av ljusa ytor.

Jag kör nästan allt i mörka teman, och ASS har varit ett ställe där det inte har funnits tema för Stylus. Jag tog saken i egna händer nu med hjälp av Chromes verktyg och pluginet Stylus. Ni kan såklart använda vilken CSS-extension som helst, eller hur ni nu vill göra...

CSS-koden hittar ni här. Har inte ändrat något annat än färgerna och storlek på nån marginal.
https://pastebin.com/1WaLirKJ

Pluginet jag använder, Stylus, finns här. Det har teman för mängder av sidor, och om inte annat kan man lägga till ett eget, vilket jag gjorde för ASS.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... gmne?hl=en

Som sagt, jag är inte webutvecklare. Jag gjorde detta som ett hackjob för att få mörkt tema på ASS, och det fungerar toppen även om koden kanske inte är så snygg :)

Har jagat missade saker ett tag, och utrotat en del, tror jag har fått tag i det mesta nu. Hittar ni mer får ni gärna höra av er så fixar jag det :)

Exempel på hur det ser ut för mig:

https://i.imgur.com/fXxugOi.png

https://i.imgur.com/Tba09dQ.png
Even if it's made by LBT and you got one in AOR2, a fanny pack is still a fanny pack. Now save yourself the embarrassment of a swirly and paypal me your lunch money.

Return to “Övrigt snack”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests